Contact
Openingsuren
Heeft u vragen?
Previous slide
Next slide

Staalwerk op maat gemaakt in Oostende

Bij Elise en Thomas staat passie en maatwerk centraal. Elk project krijgt onze persoonlijke aanpak, dat gaat van spiegels en deuren tot douchewanden en nog zo veel meer. Ons cliënteel varieert van particulieren tot professionele projecten voor kantoren, horecazaken en winkels overal in Oostende. Contacteer ons en wij geven een antwoord binnen de 24 uur!

Laat u inspireren door onze projecten rondom Oostende

Clas Architect

Strak en fris interieur

De stalen deur, trapleuning en handgreep vloeien mee in het interieur.

Door het staalwerk ook in dezelfde kleur te lakken als de muren oogt het interieur veel frisser en rustiger.

Puur natuur

Stalen deur en bibliotheekrek

De stalen deur moest een sobere uitstraling hebben en passend zijn met het zelf ontworpen stalen rek. Het rek is gecombineerd met verschillende materialen zoals fumé glas en kwartsiet om het speels te maken. Dit interieur werd ontworpen door Elise & Thomas.

Deuxmicile

Van stalen deur tot douchewanden

Het interieur ontworpen door Deuxmicile kreeg hier ook een touch of steel.
De witte deur met mat glas voor de badkamer en de verschillende douchewanden.

Boho

Stalen onderstel en handdoekrek

De zolderkamer ontworpen door Elise & Thomas werd afgewerkt met een stalen bureauonderstel en multifunctionele afscheiding. De afscheiding wordt ook gebruikt als handdoekrek.

Cauwels construct

Zomerse outdoorruimte

Dankzij de zwembadomheining en bar rek geeft u hier een onvergetelijk zwembadfeest zonder veiligheidszorgen. Kunnen wij u helpen met uw tuin of terras in Oostende?
Huysman Architecten

Gepatineerd koper en haardverlenging

De paal in het midden van het interieur van Huysman architecten werd een echte eyecatcher. Het koper werd naar wens van klant in de gewenste kleur gepatineerd.

Daarbij kreeg de haard 2 kleine haardverlengingen.

Compleet pakket

Totaalproject waarvan interieur en metaal in elke kamer uitgewerkt werd

 Alles werd op maat ontworpen en geproduceerd zoals een stalen eettafel, salontafel, clubzetel, wandmeubel, badkamerrek, zitbank, nachttafels, bureauonderstel en open kast. Dit interieur werd ontworpen door Elise & Thomas.

Lieven Musschoot

Winkelconcept

De statieven zijn afgewerkt in poederlak gecombineerd met metalcoating om messing te verkrijgen.

Bredene

Terrasschermen op maat

Deze windschermen werden op maat van de klant gemaakt en ontworpen. Ook Werd de trapleuning vervangen.

Renovatie op uw maat

Wat is jouw perfecte woning, In Oostende of elders? Ga een persoonlijk gesprek aan met Elise, zij zorgt ervoor dat uw visie realiteit wordt. Elk puntje krijgt de nodige aandacht om uw wensen waar te maken.

Hier alvast een aantal voorbeelden rond de regio Oostende.

Leefruimte

Project BA/GI – Heist-aan-zee

Zolderkamer

Project MO – Heist-aan-zee

Slaapkamer

Project WO – Knokke-Heist

Haardwand

Project LE/VA – Knokke-Heist

Kelder

Project WO – Knokke-Heist

Vergaderruimte

Project CRELAN – Moerkerke

Gezinswoning

Project AN/VE – Ramskapelle

Tiny house

Ontwerp – Knokke-Heist

Studio

Ontwerp – Knokke-Heist

Leer ons wat beter kennen

Elise is in 2014 gestart met het bedrijf gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur gevestigd in Knokke-Heist. Al snel had ze het gevoel dat ze meer wou en dat ze samen met Thomas, haar echtgenoot, iets wenste op te bouwen.
Lees meer

In een piepkleine charmante garage zijn ze in 2016 gestart met metaalschrijnwerk. Na hard werken zijn ze verhuisd naar hun huidige atelier in Knokke-Heist. Nu heeft Thomas de nodige apparatuur en plaats om zijn passie, vakmanschap en gevoel voor perfectie uit te leven. Daarbij is er sinds 2022 een uitbreiding gekomen waardoor ze een bureau hebben kunnen creëren voor Elise. Daar kan u de passie en liefde voor interieur vinden, waar Elise zich zo in thuis voelt.

Voor uw metaal project zorgt Elise voor een gepersonaliseerd ontwerp met aandacht voor het juiste materiaalgebruik, zodat elk project uniek is. Thomas zal zich erna met volle overgave op uw project storten en ervoor zorgen dat het tot in de kleinste detail uitgewerkt is.

Wilt u het groter aanpakken dan kunt u terecht voor een ontwerp en uitvoering van uw leefruimte, zolder, slaapkamer, badkamer, studio, appartement, woning, tiny house, …

Elise begeleidt u bij het opmaken van een ontwerp en bijhorende materiaalkeuze.

Optimale indeling, oog voor detail, verfijnde afwerking, karaktervolle combinatie in materiaalgebruik zorgen voor een uniek en smaakvol interieur.