Contact
Openingsuren
Heeft u vragen?
Previous slide
Next slide

Metalen ramen en deuren op maat

Welkom bij “Elise en Thomas,” uw toegewijde partner voor maatwerkmetaal in de regio Knokke-Heist. Ontdek onze passie voor hoogwaardige metaalcreaties, met een bijzondere focus op prachtige metalen ramen en deuren.

Metaal op maat te Knokke

Ontmoet Elise en Thomas, een gepassioneerd duo dat sinds 2014 actief is in binnenhuisarchitectuur in Knokke-Heist. In 2016 begonnen ze met het creëren van uniek metaalschrijnwerk, met als specialiteit duurzame en esthetische metalen ramen en deuren. Sinds 2022 hebben ze hun atelier uitgebreid, waardoor ze nog meer aandacht kunnen besteden aan hun liefde voor interieur.

Stalen deur
Kelder

Project WO – Knokke-Heist

Vergaderruimte

Project CRELAN – Moerkerke

Gezinswoning

Project AN/VE – Ramskapelle

Tiny house

Ontwerp – Knokke-Heist

Studio

Ontwerp – Knokke-Heist

Metalen ramen en deuren op maat

Ontdek onze op maat gemaakte metaalcreaties, variërend van ramen en deuren tot trappen, balustrades, poorten, spiegels, douchewanden en meer. Of u nu particulier bent of een professioneel project heeft, wij bieden unieke oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Ontwerp en uitvoering in Knokke-Heist

Laat Elise u begeleiden bij het opstellen van een gepersonaliseerd ontwerp met aandacht voor hoogwaardige materialen, met een bijzondere focus op onze specialiteit: metalen deuren en ramen. Thomas zet zich volledig in om elk project tot in de kleinste details uit te werken. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw leefruimte, zolder, slaapkamer, badkamer, studio, appartement, woning, of zelfs een tiny house, wij zijn uw toegewijde partners.

Stalen wandmeubel met glazen schuifdeuren
Metalen ramen en deuren

Duurzaamheid en esthetiek in metalen ramen en deuren

Wij leggen de nadruk op duurzaamheid en esthetiek in al onze projecten. Ervaar een optimale indeling, oog voor detail en verfijnde afwerking, met karaktervolle combinaties in materiaalgebruik voor een uniek en smaakvol interieur in de regio Knokke.

Contacteer ons voor unieke metalen ramen en deuren in Knokke

Wilt u meer weten over hoe “Elise en Thomas” uw woning of bedrijf kunnen transformeren met onze metalen deuren en ramen? Neem contact met ons op, en binnen 24 uur staan wij voor u klaar.